POL HUGUET: La Catalunya rebel: 13 itineraris per la vall de la Gavarresa

POL HUGUET: La Catalunya rebel: 13 itineraris per la vall de la Gavarresa

Pol Huguet és professor a la nostra escola, geògraf i coautor de la guia senderista per La Sèquia de Balsareny a Manresa. A part, la setmana passada va publicar, juntament amb el Josep Montoya, el llibre La Catalunya Rebel, una guia de 13 itineraris per fer a peu que estan basats en el patrimoni intangible, els personatges i els fets històrics que van tenir lloc en els terrenys de la vall de la Gavarresa, entre Alpens i Artés.

És per això que la guia proposa itineraris cronològics des de l’Edat Mitjana fins a l’inici del segle XX: terra de bruixes, el bressol de Rocaguinarda, els pastors transhumants, etc. són alguns dels títols de les rutes per fer.

Cada itinerari mostra el temps aproximat de durada, el desnivell acumulat, la dificultat o els punts d’aigua que hi podem trobar. A part indica l’accés al lloc d’origen i algunes bones observacions per dur amb èxit la caminada.

Si us interessa adquirir el llibre, us passem l’enllaç bibliogràfic:

Huguet Estrada, Pol i Montoya Barberà, Josep, La Catalunya rebel. 13 itineraris per la vall de la Gavarresa. Editorial Cossetània Edicions, Col·lecció Azimut. (ISBN: 978-84-9034-304-3).

Portada llibre

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *