PRIMERA JORNADA TÈCNICA D’INTEGRACIÓ SOCIAL

PRIMERA JORNADA TÈCNICA D’INTEGRACIÓ SOCIAL

El passat dijous, 12 de març, es va celebrar la Primera Jornada Técnica d’Integració Social a l’EDN, sota el títol “Normalitzar la salut mental des de l’àmbit social”.

L’acte va començar amb el senyor Josep Oliva i Santiveri, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública  i Consum de la Diputació de Barcelona, també per l’alcalde de Navàs i regidor d’Educació, el senyor Jaume Casals i Ció, i  de la senyora Raquel Rodríguez Boixader, regidora d’Àrees de Sanitat  i d’Atenció a les persones, a partir de la benvinguda i obertura de la jornada per part de la directora de l’EDN, la senyora Diana González.

Al llarg de la tarda diferents professionals i persones afectades directament o indirectament per diferents malalties mentals van exposar els seus casos i com des de diferents associacions, centres, fundacions, llars residència, etc. estan treballant per millorar el dia a dia d’aquestes persones.

Hem de destacar l’èxit de la jornada, van assistir al voltant de 200 persones que al llar de la tarda van compartir moments de trobada o retrobada i que van agrair, valorar i elogiar la proposta del centre.

Si voleu obtenir una informació més detallada podeu accedir al blog d’Integració Social de l’EDN: http://integracio-social-edn.blogspot.com.es/

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *