WWW.BAGESSOLIDARI.CAT: VOTEU-NOS!!!

WWW.BAGESSOLIDARI.CAT: VOTEU-NOS!!!

Aquest és el 2n any consecutiu en què l’EDN es presenta al concurs “Webs al punt”, que organitza la fundació privada, puntCAT, sense ànim de lucre.L’any passat vàrem començar amb el projecte de 2n d’ESO i la web de Sant Cugat del Racó, que tutoritzava la professora Anna Solé. Aquest any han estat els alumnes de CFGM de 1r d’informàtica.

La web que han elaborat, www.bagessolidari.cat, pretén ser un portal on poder localitzar les diferents entitats o organitzacions que estan fent projectes de cooperació al 3r món, amb origen en la comarca del Bages, o subvencionades des d’algun ajuntament del Bages, així com un banc de recursos relacionats, informació sobre alguns projectes, etc.

Us demanem la vostra ajuda per tirar la web endavant, des del dia 20 i fins al 25 de març, hi ha un procés de votació popular a través del Facebook. Per tal de fer-ho, us expliquem quins passos cal seguir:

    1. Entreu a la pàgina web: http://websalpunt.cat/concursants/emprenvas/

          2. A continuació us farà iniciar sessió al vostre facebook (si no en teniu podeu donar-vos d’alta un compte de facebook gratuïtament).

     3. Un cop iniciada sessió ja podreu prémer el botó de VOTAR.

    NOTA: observeu que el nom de la web és diferent del nom del grup d’alumnes, que en aquest cas s’han posat com a nom empren@vàs.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *