L’EDN MUNTA UN SISTEMA AUTOMATITZAT PER AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT.

L’EDN MUNTA UN SISTEMA AUTOMATITZAT PER AL SALÓ DE L’ENSENYAMENT.


Alumnes del 1r curs del CFGS Automatització i robòtica industrial han desenvolupat un sistema automatitzat per a l’assignació de números d’ordre als despatxos d’orientació per al Saló de l’Enseyament que es porta a terme aquest dies a Barcelona. L’aplicació es basa en un programa desenvolupat en llenguatge d’alt nivell que es comunica amb un PLC (autòmat programable) amb visualització en una pantalla de gran format. Els alumnes s’han encarregat també del muntatge del sistema que estarà en funcionament en l’estand del Departament d’Educació.

Felicitat nois per la bona feina feta !

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *