PROVES CANGUR A MANRESA: 3r i 4t ESO i 2n de Batxillerat

PROVES CANGUR A MANRESA: 3r i 4t ESO i 2n de Batxillerat

El dijous dia 19 de març es van celebrar a Manresa les tradicionals proves Cangur de matemàtiques.

Aquest any, 31 alumnes del nostre centre han volgut posar-se a prova per conèixer el seu nivell de matemàtiques. La prova consta de 30 reptes matemàtics que van augmentant de dificultat. Els problemes són de resposta tancada i tenen 5 opcions per a cada problema.

Aquesta prova és organitzada per l’associació Le Kangourou sans Frontières, amb seu a Puerto Rico i on Catalunya participa amb representació nacional pròpia. es tracta d’un concurs internacional que es fa simultàniament a tots els països participants amb els mateixos problemes i amb un temps màxim d’una hora i un quart per resoldre’ls.

De moment encara no en sabem els resultats, però ben aviat us els comunicarem.

 Cangur

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *