ACABA EL CURS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL

ACABA EL CURS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL

Aquesta setmana passada va finalitzar el curs de Formació  Ocupacional, promogut pel  Consell Comarcal del Bages. Es tractava d’un curs  d’instal·lacions elèctriques d’interior de 90 hores per a 13 alumnes. Aquestes hores es van dur a terme els dimarts i divendres de febrer i març, en horari de 8 a 14.00h. Tots els  alumnes eren operaris a ajuntaments del Bages dins un programa del SOC que es diu “Treball i formació” on els fan un contracte de sis mesos i han de fer 90 hores de formació professionalitzadora.

Després d’una bona dosi formativa, per part de professors i alumnes, el curset va acabar amb el bon ambient que el  va definir des de l’inici, una botifarrada per compartir confidències i experiències.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *