L’EDN A LA FIRA DE L’ESTUDIANT DE MANRESA

L’EDN A LA FIRA DE L’ESTUDIANT DE MANRESA

Aquesta setmana, entre els dies 13 al 16 d’abril se celebra a Manresa, al Museu de la Tècnica, la Fira de l’Estudiant.

Aquesta Fira està adreçada a totes les persones que vulguin continuar els seus estudis durant el proper curs, ja sigui en el centre on es troben o en una Universitat, un altre centre, etc.

Des de la Fira s’organitzen xerrades i tallers d’orientació, per exemple el dimecres, que és adreçat a Batxillerat. A part d’això, hi ha diferents estands de diferents escoles de la comarca que ofereixen i donen a conèixer els estudis que cursen.

L’EDN hi participa amb un estand de difusió dels seus estudis i a part, hi porta els alumnes que acaben algun cicle a l’escola, en aquest cas, dilluns hi aniran els alumnes de 4t d’ESO i dimecres els de 2n de Batxillerat. Els alumnes de Cicles Formatius també han rebut tota la informació per tal que puguin anar a visitar-la pel seu compte.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *