SORTIDA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

SORTIDA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

 

Els alumnes de 1r de batxillerat van fer una sortida al Parlament de Catalunya, el divendres 27 de març.  Van fer el taller: “Sóc diputat, sóc diputada”. Un taller on  van simular ser diputats de diferents parits polítics i van fer la sessió d’investidura del President de la Generalitat. Abans d’anar-hi ja s’havia fet un treball previ a l’aula: fer els grups parlamentaris i fer un programa electoral.

Un cop al Parlament es va fer la sessió d’investidura i tot el procés de negociació per aconseguir una majoria estable. Per acabar van poder fer  tot un seguit de preguntes a un diputat del Parlament, sobre la seva feina, la seva ideologia, quan cobrava, etc. En aquest cas el diputat fou el senyor Fernando Sánchez Costa, del Partit Popular.

Ara finalment queda la tercera part de la feina que és fer un projecte de llei, si són escollits, podran participar en el Ple del Projecte de simulació de Batxillerat. Aquesta serà a partir d’ara la seva feina.

Ah, i d’ara en endavant la nostra Presidenta de la Generalitat és la Molt Honorable Senyora Alba Solà Puigbó.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *