1ª JORNADA D’ECONOMIA DE LA CATALUNYA CENTRAL

1ª JORNADA D’ECONOMIA DE LA CATALUNYA CENTRAL

Dos dels professors del centre, en Marc Sibila i Jordi Divins, participaran el  dimarts, 14 d’abril, a la 1ª Jornada d’Economia de la Catalunya Central que es celebrarà a les instal·lacions de la Fundació Universitària del Bages a Manresa.

Aquestes jornades estan organitzades per professors d’economia de batxillerat i en total participaran cinc instituts del Bages, Berguedà i Solsonès.

Dins la jornada hi han diferents tallers, el Marc i el Jordi són els encarregats del tercer taller, d’innovació. En ell mostraran i ensenyaran  en què consisteix el Projecte Educatiu Instròniks. Durant el taller els participants podran construir un instrument, provar-lo i fins i tot intentar fer-lo sonar conjuntament amb els altres.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *