SORTIDA AL PARC EÒLIC DE LA SERRA DE RUBIÓ

SORTIDA AL PARC EÒLIC DE LA SERRA DE RUBIÓ

Conèixer una energia alternativa de ben a prop i comprovar la magnificència d’aquells molins de vent, tan grans, que sempre veiem en passar per la carretera.

Quan medeixen, per què serveixen, com es mouen, quanta energia generen… tot això és el que van poder aprendre i viure els alumnes de 3r d’ESO el passat 26 de març. L’experiència? Molt gratificant. La Serra de Rubió, formada per 50 aerogeneradors, funciona des de l’any 2004 i se situa entre els municipis de Rubió  i Òdena ( a l’Anoia), Castellfollit del Boix (al Bages).  La potència total que generen els aerogeneradors és de 75MW, cosa que permet abastir d’electricitat a 50.000 famílies.

Parc Eòlic

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *