ROTARY

ROTARY

El dimecres, 8 d’abril, els nostres alumnes de 1r de Batxillerat, la Judit Figuls, la Laura Planagumà i el Xavier Tardà van participar en la XXIV edició del premi Protagonistes del Demà del Rotary Club de Manresa-Bages.

Va ser una jornada plena d’activitats que van tenir lloc al complex de Les Comes de Súria. Van participar una quarantena d’alumnes de tretze centres de secundària de la comarca del Bages. El concepte sobre el qual girava la jornada era el de “Els joves del Bages, protagonistes d’un demà millor” amb l’objectiu  d’aprofundir en valors com el lideratge, l’emprenedoria, el treball en equip i la consciència  social i solidària.

Durant el dia es van fer diferents xerrades de motivació i repartits en diferents grups, els participants també van haver de superar proves de lideratge, perícia, orientació i valors que van servir per elegir els líders i, per tant, els finalistes del premi. Aquests són els que van exposar públicament la seva declaració d’intencions en una prova d’oratòria que, finalment, va servir perquè el jurat elegís el millor.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *