L’EDN finalista del concurs webs al punt 14-15

L’EDN finalista del concurs webs al punt 14-15

Els alumnes de 1r de GM de sistemes microinformàtics i xarxes: Antonio Charneco, Patri Nista i Mohamed Lbachiri, han quedat finalistes del concurs webs al punt del curs 14-15 amb la web http://www.bagessolidari.cat . Això vol dir que tenen assegurada com a mínim la 3a plaça en la seva categoria i per tant haurem d’anar a buscar el premi a Barcelona el proper 7 de Maig, dia en el qual es desvetllarà quina és la web guanyadora.

En aquesta edició s’han apuntat unes 600 webs, de les quals se n’han acabat fent prop de 300, repartides en 4 categories: ESO , BAT/Cicles GM , Cicles GS i futurs periodistes.

Tant els alumnes com el tutor és la primera vegada que ens presentem a un concurs i estem molt il·lusionats i amb ganes de tornar-hi, animant a la resta d’alumnes que passin per experiències semblants.

Enhorabona !!!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *