SANT JORDI A L’EDN

SANT JORDI A L’EDN

El dijous, 23 d’abril, com cada any vam celebrar la diada de Sant Jordi. Les dues primeres hores es va fer classe com sempre, però amb una petita particularitat a l’inici de cada hora el professor va llegir un petit fragment d’un llibre. Com per exemple a 1r Batxillerat van llegar el poema Desglaç de Maria Mercè Marçal i Fugint de la fosca del nostre exalumne, Xavier Mas i a 2n d’ESO un fragment d’ El Quixot de Cervantes i de Romeu i Julieta de Shakespeare.

Després de l’esmorzar de germanor amb coca i xocolata, l’acte es va traslladar al Casal Sant Genís. La primera part de l’acte va consistir en l’entrega de premis del Concurs literari i artístic, aquest premis, amb la lectura d’un fragment de l’obra premiada, es van combinar amb actuacions musicals dels alumnes i professors. A més a més de la corresponent rosa a tots els participants.

Un cop entregats els premis tocava jugar una mica i al pati del centre es va portar a terme una gimcana. Aquesta consistia en passar les diferents proves que havien preparat els professors de cada departament. El resultat de la gimcana va ser un empat entre un grup d’alumnes de 2n d’ESO i un grup de 4t d’ESO.

I per acabar aquesta diada va tenir lloc la segona part de l’acte al Casal Sant Genís. Vam gaudir de l’actuació musical d’Aquell parell, en Jordi Martínez i David Sais.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *