ENS VISITEN LES ESCRIPTORES: PILAR GARRIGA

ENS VISITEN LES ESCRIPTORES: PILAR GARRIGA

El dimarts, dia 5 de maig, ens va visitar l’escriptora Pilar Garriga i Anguera, autora d’ Un estiu a Tacugama (2009), llibre que han llegit els alumnes de 2n d’ESO. A part d’aquest llibre, també ha escrit Un estiu a Borneo (2003) i L’home del bosc (2005) i últimament ha publicat Un estiu al Priorat (2014).

En tots els llibres sempre es basa en fets reals i sobretot en les experiències viscudes per la seva germana que és veterinària. Els protagonistes són sempre els mateixos: la tieta Rosa, en Martí i la seva amiga Mont. En Un estiu a Borneo, l’autora explica les aventures que va viure  la seva germana Rosa amb els orangutans. Al cap de cinc anys, la Rosa va decidir deixar els orangutans per anar a un santuari de ximpanzés a Tacugama (Sierra  Leone), on encara treballa. La Pilar va decidir viatjar a Sierra Leone per veure com vivia i treballava la seva germana i, a partir de les vivències i experiències que va viure ella en el seu viatge,va escriure el llibre.

Al llarg de la xerrada, la Pilar ens va exposar fotografies de les persones, ximpanzés i llocs que surten al llibre perquè ens en féssim una idea i també vídeos d’actituds i comportaments del ximpanzés.

Al final de la seva exposició, els alumnes li van formular algunes preguntes i, per acabar, ella els va signar el llibre en la llengua que es parla a Sierra Leone, el krio.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *