INSTALL PARTY: 8 DE MAIG AL TECNOCAMPUS DE MATARÓ

INSTALL PARTY: 8 DE MAIG AL TECNOCAMPUS DE MATARÓ

Aquest divendres, l’EDN, conjuntament amb els Instroniks, representats pels dos professors del centre, Jordi Divins i Marc Sibila , participaran en una festa a l’entorn de la tecnologia a Mataró.

En aquesta festa es duen a terme diversos tallers, xerrades o propostes del Market Place: hacking, Arduino o Software lliure. Els Instroniks tancaran la festa amb un concert amb els instruments que ells mateixos han creat i que uneixen música i tecnologia.

A les jornades els acompanyarà el Jordi Altarriba, de 4t d’ESO, que participarà en un concurs amb el joc que ha creat per ordinador per jugar al ping-pong. L’objectiu del concurs és divulgar una iniciativa tecnològica que els centres escolars porten a terme. L’EDN es veurà representada, doncs, en aquest joc que molts de vosaltres ja vau poder provar a l’estand de la Fira de Primavera de Navàs.

Molta sort, Jordi Altarriba

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *