PORTES OBERTES EDN: NOVA DATA

PORTES OBERTES EDN: NOVA DATA

Aquests dies s’obren els períodes de preinscripció per a Batxillerat i Cicles Formatius, tant de Grau Mig com Grau Superior. És per això que el divendres dia 8 de maig, de 19.00 a 21.00h del vespre i el diumenge 10 de maig, d’11.00 a 13.00h hi haurà una nova jornada de portes obertes per als futurs estudiants.

Els futurs estudiants de cicles que ho vulguin, podran venir el divendres i veure en ple funcionament l’escola, amb els alumnes dels diferents cicles fent classes lectives. D’aquesta manera coneixeran en directe el funcionament del centre.

Per a estudiants d’altres modalitats, el diumenge al matí és una altra bona opció per conèixer l’escola.

Us esperem doncs, divendres o diumenge per presentar-vos l’EDN.

A part, us recordem les dates de preinscripció:

– Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mig: del 12 al 19 de maig, ambdós inclosos.

– Cicles Formatius de Grau Superior: del 26 al 3 de juny.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *