PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE TREBALL DE RECERCA

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE TREBALL DE RECERCA

El dimarts, 28 de maig, es va dur a terme a la Sala d’Actes de la Plana de l’Om de Manresa, la presentació del llibre de Treballs de Recerca, 2014-2015.

Es tracta d’un llibre que recull tots els treballs de recerca que aquest any s’han fet al Bages, amb explicacions més ampliades d’una mitjana de dos treballs per centre. Aquest any, l’EDN va ser representada amb els treballs de la Laia Camps i la Montserrat Riba.

L’acte va començar amb una conferència sobre nous materials i la llum, a càrrec del senyor Josep M. Casas, exprofessor del centre i va continuar amb l’entrega simbòlica dels llibres a les representants del centre.

IMG_5024

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *