2n PREMI DE WEBS AL PUNT.CAT

2n PREMI DE WEBS AL PUNT.CAT

El passat dijous el alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Antonio Charneco, el Patri Nista i el Mohamed Lbachiri i el professor Pere Lluis Roviera van recollir al CosmoCaixa de Barcelonael segon premi en la 5ª edició dels Webs al punt.cat d’aquest any.

Els alumnes per participar en el concurs van crear des de zero la web Bages Solidari  un portal d’entrada al món de la cooperació feta des de la comarca del Bages.

La finalitat principal seria poder trobar de forma fàcil, a partir d’aquest portal la informació bàsica i de contacte de les entitats i organitzacions orientades a treballar algun dels aspectes solidaris emmarcats dins el concepte de cooperació Nord-Sud, gestionats , subvencionats o amb implicació important d’alguna persona de la comarca del Bages.

Podeu consultar aquesta pàgina a través de l’enllaç http://bagessolidari.cat/

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *