3r d’ESO: FINALISTES AL CONCURS D’EMPRENEDORIA

3r d’ESO: FINALISTES AL CONCURS D’EMPRENEDORIA

Moisès Parcerisa com a professor i Jordi Deig, Martí Garcia, Roger Liso i Sergi Serra van anar a presentar el seu projecte “Calçotada Social” al  primer concurs d’emprenedoria que organitzava la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya (FECC). Havien estat escollits entre els 8 finalistes de 48 projectes. L’objectiu era afavorir la convivència social entre els alumnes dels diferents nivells educatius de l’EDN mitjançant una calçotada on es barregessin edats, cursos, professors, alumnes, famílies…

Finalment, després de l’exposició dels 8 grups participants, la nostra escola i una altra d’Olot han estat escollides com les escoles amb els millors projectes. Per aquest motiu, el dia 27 de maig han de  tornar a explicar el projecte a la 3a Jornada d’Emprenedoria que organitza la FECC davant d’altres escoles d’arreu de Catalunya i exposar la “Calçotada Social” com un model a seguir d’un projecte emprenedor. Aquest mateix dia es coneixerà, definitivament, el projecte guanyador i es lliuraran els corresponents premis.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *