EL DELEGAT, d’Ignasi Garcia

EL DELEGAT, d’Ignasi Garcia

Aquest divendres, l’EDN va viure un matí especial.

A les 10.00h del matí, prop de 170 alumnes d’ESO i Batx. es van desplaçar a l’Ametlla de Merola per veure una obra de teatre. L’excursió va servir per fer companyonia i trencar el ritme de la classe, però sobretot per disfrutar de l’obra de teatre que l’Associació Cultural Esplai de l’Ametlla de Merola, amb el grup de joves, havia muntat per Sant Jordi.

L’obra s’adequa molt a la temàtica escolar, amb temes que van des del bullying, a les relacions de parella, al món dels amics, a l’abús de poder… però el fet que estigui protagonitzada per 7 nois que van dels 13 als 18 anys, fa que tingui molta força i que els nostres alumnes gaudissin de l’espectacle. Després, des de les classes de tutoria es va treballar tota aquesta temàtica.

Quant als actors i actrius, 3 són de la nostra escola (R. Boixadera, A. Torres i N. Rovira), 2 de l’Institut Sant Jordi de Navàs i 2 més de l’IES Puig-reig. Per aquest motiu van fer dues sessions de l’obra. Una per a l’EDN i una altra de conjunta per a Sant Jordi i Puig-reig.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *