CAP DE SETMANA A URPINA

CAP DE SETMANA A URPINA

Els alumnes de segon del Cicle Formatiu Grau Superior d’Integració Social aquest cap de setmana van tornar a compartir experiències amb la Comunitat Urpina, la residencia d’AMPANS.  Els nostres alumnes des de fa cosa d’un any que participen en el projecte “Véns?”. A l’octubre ja van participar a la verema i abans de finalitzar el cicle han volgut reviure els bons moments i retrobaré amb les persones que viuen i treballen.

El dissabte a la tarda van fer un taller de pastissos, aquest va ser preparat i dinamitzar pels nostre alumnes. Es van repartir premis i els pastissos van servir de postres per sopar.

El diumenge al matí fer un passeig pels voltants i van visitar un dels projectes, un ramat de  cabres, que seran les productores de la futura formatgeria de la residència. Després van compartir un dinar de germanor.

I per finalitzar va arribar l’hora dels adéus. Va ser una experiència molt gratificant tant per uns com els altres. I esperen repetir el proper curs.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *