PREMI BALDIRI REIXACH PEL PROJECTE DE SANT CUGAT DEL RACÓ: 3r d’ESO

PREMI BALDIRI REIXACH PEL PROJECTE DE SANT CUGAT DEL RACÓ: 3r d’ESO

Novament la feina acurada i la dedicació d’un grup d’estudiants i professorat ha tingut la seva recompensa. El grup que actualment cursa 3r d’ESO culmina el projecte que va iniciar el 2013-2014, a 2n d’ESO, amb un dels premis amb més anomenada en el món de l’Ensenyament.

El premi Baldiri Reixach,  convocats per la Fundació Lluís Carulla, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya, celebra ja  la XXXVII edició i ha premiat la nostra escola amb  la modalitat de PREMIS ALS ALUMNES.

D’aquests premis se’n reparteixen 65 a tot Catalunya i són dotats amb 700 euros. Es corresponen a treballs escolars fets en català que destaquen pel seu contingut i qualitat. El projecte que van iniciar el curs anterior, sobre l’església de Sant Cugat del Racó, amb temàtica de contes, història, art, vídeos, imatges, blog, natura… coordinats per la professora Anna Solé, ha tingut finalment la seva recompensa. Aquests treballs valoren especialment el fet que aprofundeixen en la realitat nacional i en la tradició cultural, i el projecte de Sant Cugat del Racó complia perfectament aquests requisits.

La recollida del premi es durà a terme a l’Espluga de Francolí, el diumenge 7 de juny.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *