EXITOSA XXII BAIXADA DEL PI DE LES TRES BRANQUES

EXITOSA XXII BAIXADA DEL PI DE LES TRES BRANQUES

 47 ciclistes de totes les edats,  des de 13 a 70 anys va realitzar una nova baixada del ja tradicional Pi de les 3 branques (pla de Campllong)- Navàs.
L’excursió va començar amb la càrrega de  les bicicletes a 2/4 de 7 del  matí per poder començar la ruta  sobre les 8 del matí. La baixada té un esperit lúdic i festiu on es potencia el bon humor i la companyonia, travessant pistes i corriols de Campllong, Capolat, L’Espunyola, Casserres, Puig-reig, Merola i Navàs.
Es van fer  3 avituallaments:  un primer de entrepà de botifarra a Cal Majoral (sobre el  quilòmetre 12);  el segon a l’Església del Roseret (sobre el quilòmetre 27) , bàsicament de líquid i fruits secs i el tercer i últim a la Granota amb coca i xocolata i refrescos tot disfrutant d’ un paisatge immillorable al costat de la riera, quilòmetre 45.
Vam acabar  arribant a Navàs  sobre la 13 hores, fent una entrada triomfal pel Passeig de Ramon Vall i acabant  al pati de l’escola.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *