VALENTÍ GUBIANAS: UNA EXPOSCIÓ DE CONTE DE FADES

VALENTÍ GUBIANAS: UNA EXPOSCIÓ DE CONTE DE FADES

Aquest mes de juny ha començat d’una manera càlida i diferent per als alumnes d’ESO i Batxillerat.

De la mà del Valentí Gubianas hem pogut recórrer el seu univers. Un univers que ens ha deixat bocabadats: 20 anys de trajectòria professional materialitzats en 70 llibres i i un nombre incomptable d’il·lustracions: marietes, peixos, arbres i bolets es barregen amb tot el món dels navassencs: logos de la piscina, gegants, murals per a l’Escola Sant Josep…

Diuen que una imatge val més que mil paraules, però amb el Valentí imatge i paraules s’uneixen per donar forma a un món fantàstic i meravellós, on la imaginació obre la finestra d’una nova forma d’entendre el món.

Gràcies per compartir amb nosaltres el teu món.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *