UN ADÉU I UN A REVEURE

UN ADÉU I UN A REVEURE

Ahir divendres vam celebrar la festa de cloenda d’aquest curs, aquest acte està dedicat a tots els alumnes que finalitzen els estudis d’ESO, Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Grau Superior. L’acte va tenir lloc al Casal Sant Genís, es van repartir als alumnes les orles i diplomes corresponents. Vam gaudir de records i vivències compartides al llarg dels anys d’estudis.

A més a més vam gaudir d’actuacions musicals i teatrals per part d’alumnes del centre. La Silvia Burillo, de 2n de Batxillerat i l’Monica Viu d’Educació Infantil ens van regalar un parell de cançons i l’Arnau Sorribas, de 1r d’ESO i l’Andreu Torres de 3r d’ESO van posar la nota teatral. Per finalitzar  alumnes, pares i professors vam compartir un pica-pica com a fi de festa.

Només ens queda dir-vos un bon estiu a tots!!. A una part ens veiem al setembre i als altres desitjar-vos un gran futur i a reveure.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *