18 de juny: TOT UN DIA D’ESPORT I COMPANYONIA

18 de juny: TOT UN DIA D’ESPORT I COMPANYONIA

L’última setmana de curs va estar marcada per les absències de molts grups a l’escola: els de Batxillerat que ja havien plegat; els de 2n d’ESO que teníem de colònies i els de 4t, que teníem de viatge a Mallorca.

Tot això va fer que ens sentíssim una mica enyorats, i per treure’ns una mica aquest sentiment, vam passar un matí ben divertit fent una sortida fins al Serrat de l’Àliga, una mica de pàdel i finalment, una bona remullada a la piscina. 1r i 3r d’ESO també s’ho van passar pipa amb totes les activitats muntades… no és com marxar de viatge, però encara els quedava la sortida de l’endemà a la platja…

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *