PREMI TAS: FUNDACIÓ ALÍCIA (3r d’ESO)

PREMI TAS: FUNDACIÓ ALÍCIA (3r d’ESO)

Novament premiats! Ara per temes d’alimentació i salut.

Els alumnes de 3r d’ESO, conjuntament amb la seva professora d’Experimentals, la M. Mercè Rovira, van participar en la 1a edició del programa d’abast nacional “Tú y Alícia, por la Salud”.

En aquesta 1a edició del Programa Tas de la Fundació Alícia hi han participat 1524 escolars de 3r d’ESO, que pertanyen a 34 escoles diferents. Hi ha 3 projectes guanyadors per tal de difondre els hàbits saludables entre la població jove:

– Un programa d’activitats lúdiques que combinen oci i alimentació, del Colegio Montespiño de Culleredo, A Coruña

– Un blog de receptes saludables, de l’Institut Torre de Malla de Parets del Vallès

– Una caminada per la salut, de l’Escola Diocesana de Navàs

 La Fundació Alícia ha valorat les propostes a partir del treball en equip, l’originalitat, creativitat i efectivitat, a la vegada que la seva viaviliat i respecte al medi ambient, bo i tenint molt en compte l’edat dels participants i les seves necessitats.

El projecte de l’EDN, anomenat “TAStem camins” consisteix en una caminada pels entorns de Navàs, amb un recorregut tipus gimcana, amb proves que fomenten l’alimentació saludable i l’activitat física, ja que caminar és la manera més sana i natural de fer exercici i alhora afavoreix el contacte amb la natura i el diàleg amb els companys. Aquesta proposta requereix, a més, una bona dosi de companyonia, ja que necessita dels alumnes, professorat i famílies.

Més endavant us penjarem les fotos de l’entrega de premis.

 

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *