ENTREGA PREMI FUNDACIÓ ALÍCIA

ENTREGA PREMI FUNDACIÓ ALÍCIA

Alguns alumnes de 3r d’ESO, conjuntament amb la professora Mercè Rovira i membres de l’equip de direcció han rebut aquest dimecres l’entrega del material per haver guanyat el concurs del programa TAS de la Fundació Alícia.

Es tracta de tot un conjunt d’utillatge per a cuinar, que inclou un microones, dues plaques d’inducció, paelles, olles, ganivets, plats, cullerots, balances, carmanyoles, etc. Tot aquest material ha estat molt ben rebut i serà destinat tant a continuar amb el programa TAS amb els nous alumnes de 3r d’ESO com al taller de Cuina Creativa que es durà a terme els dimarts a la tarda.

Els alumnes de 3r han obsequiat els membres de la Fundació Alícia amb una macedònia que ells mateixos han elaborat, seguint les pautes i consells del programa.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *