COMENÇA EL CURS 2015-2016

COMENÇA EL CURS 2015-2016

Benvolguts/des famílies i estudiants,

Amb aquestes quatre ratlles vull adreçar-vos unes línies de benvinguda a l’EDN i al nou curs escolar que aviat començarà i ho vull fer tot recordant una cita de Nelson Mandela: «L’educació és l’arma més poderosa per canviar el món».

Comença doncs una nova etapa en el camí cap a l’aprenentatge i la formació constant. A l’EDN no només hi trobareu una escola on aprendre, sinó també un espai de formació integral capaç de desvetllar i despertar inquietuds, habilitats, aptituds i reconèixer el potencial de cadascú per tal d’orientar-vos en el vostre futur. Aprofito per agrair-vos la confiança que ens feu tots aquells que heu escollit la nostra escola com al vostre centre referent.

A partir d’ara, tant el projecte educatiu com el claustre de Professors i el personal no docent del centre es posa al servei d’un únic objectiu: la vostra educació.

Desitjo que el nou curs que comença us animi a potenciar valors com ara l’esforç, la constància, la participació, la responsabilitat i el treball en equip i us prepari per enfrontar-vos als nous reptes que us han de venir.

Molt bon curs 2015-2016!!

Diana González

Directora

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *