Comença el curs per als Cicles Formatius de Grau Superior

Comença el curs per als Cicles Formatius de Grau Superior

Aquesta setmana ha començat el curs per als alumnes de Grau Superior a l’EDN.

Un bon nombre de joves cursaran els diversos graus de les famílies de Serveis Socioculturals i a la Comunitat ( Integració Social i Educació Infantil); de la família d’Electricitat i Electrònica ( Automatització i Robòtica Industrial i Sistemes Electrotècnics i Automatitzats); de la família d’Administració i Gestió (Administració i Finances); de la família família d’Informàtica i Comunicacions (Administració de Sistemes Informàtics en la Xarxa i Desenvolupament d’Aplicacions WEB).

Bon curs a tots i totes i gràcies per triar EDN.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *