Els Erasmus viatgen cap a Accrington…

Els Erasmus viatgen cap a Accrington…

EDN high school keeps working on its Erasmus+ project. For this reason, 4 sudents and 2 teachers are travelling to Accrington, England, on September 29th to learn about scenography for 5 days and share their knowledge, experience and have lots of fun with their foreign mates. We wish they make the most of their time and a safe trip!!!
L’EDN segueix treballant en el seu projecte Erasmus+, per la qual cosa 4 alumnes i 2 professors viatjaran a Accrington, Angaterra, el proper 29 de setembre per aprendre aspectes d’escenografia durant 5 dies i compartir els seus coneixements, experiències i passar-s’ho d’allò més bé amb els seus companys estrangers. El desitgem que tinguin bon viatge i que aprofitin el temps al màxim!

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *