Caminada-Gimcana Programa TAS

Caminada-Gimcana Programa TAS

I finalment arriba la part pràctica del projecte TAS: els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat de l’EDN han participat en la Caminada  organitzada pels alumnes de 4t d’ESO.

El recorregut de la caminada era des del propi centre fins a Galera, passant per l’Ametlla de Merola,  Cal Melic i la Roca, com a punts d’avituallament. En cadascun d’aquests punts s’havia de fer alguna prova on es relacionessin alimentació i esport. La ingesta de calories havia d’anar compensada pel que els alumnes cremaven caminant. Proves com la cursa de sacs o alguns tirs lliures en bàsquet, van contribuir a cremar el que havia estat un esmorzar saludable preparat pels alumnes de 4t: entrepans de formatge, pernil o llonganissa, una fruita a triar entre poma i taronja, un làctic i una ampolla d’aigua.

En total serien 8 quilometres, que és la distància que les persones hauríem de caminar en un dia per portar un estil de vida saludable.

Jocs, rialles i finalment el sol i no la pluja van acompanyar una caminada que també va servir per reforçar l’esperit de grup, ja que cada curs anava acompanyats pels seus tutors.

El primer grup a sortir van ser els de 3r d’ESO, i la sorpresa va estar en passar per la Cometa i trobar unes cabres que també van voler participar de la gimcana… finalment van estar retornades en perfectes condicions (havien fet una mica més d’exercici del que fan habitualment) al seu propietari.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *