Festa de la Verema d’Urpina

Festa de la Verema d’Urpina

Un any més l’EDN va col·laborar amb AMPANS per celebrar, el passat dissabte 3 d’octubre, la vintena Festa de la Verema a la Finca d’Urpina on té llars residèncials i centres ocupacionals, entre vinyes, boscos i ramats de cabres…..Tal com ja vam fer ara fa un any, alguns alumnes de Segon del Cicle de Grau Superior d’Integració Social i també alguns dels professors vam participar i col·laborar en la festa. Muntant i preparant espais, acompanyant als usuaris de la llar, vetllant el bon desenvolupament d’algunes de les activitats, però també gaudint de la festa, de retrobar gent, ex alumnes, etc.

Aquest any la festa ha estat plena d’activitats: bicicletada des del Garden d’AMPANS, caminada popular, esmorzar de pagès, verema, premsada de raïms, ferrers mostrant les seves habilitats, una tirolina de 130 m., tast de vins, mostra de gossos de tura, ballada de gegants, bastoners, arrossada, etc. Va ser tot un matí de molta activitat i, com veieu, de moltes activitats.

Si voleu veure més imatges de la celebració i participació dels alumnes cliqueu en el següent enllaç:

http://integracio-social-edn.blogspot.com.es/

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *