L’EDN es converteix en un taller de cuina saludable

L’EDN es converteix en un taller de cuina saludable

Culminant el projecte TAS de la Fundació Alícia, els alumnes de 4t van aprendre a fer esmorzar saludables.

Els responsables d’alimentació de la Fundació Alícia van venir a l’EDN per explicar que els esmorzars poden ser bastant més que un bol de cereals o un got de llet amb una magdalena. Els van ensenyar a preparar sandvitxos fets amb humus, tomàquets farcits de llenties o hamburgueses de cigrons.

Llavors van ser ells els qui van haver de triar què volien posar als seus plats: col, formatge, ous, bolets, arròs, pollastre, enciam, fonoll… tot un ventall de possibilitats que van acabat en forma de truites de bolets; espaguettis amb verdures; sandvitxos amb salsa de pesto o una combinació d’humus i mongeta… Tot plegat, cuinat i preparat per ells  mateixos… Amb tot el que això significa..

Conscienciar de la importància de l’alimentació i de les possibilitats que ens ofereix el menjar va ser l’objectiu del taller. La part més divertida, però, la filmació que van fer els professionals de TV3 per al programa els Matins.

Us deixem algunes imatges de tot plegat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *