Sortida de Batxillerat

Sortida de Batxillerat

El passat dimecres, 7 d’octubre, els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de l’EDN van realitzar la primera sortida d’aquest any. Els alumnes dels dos cursos van realitzar diferents sortides adaptades a les seves matèries curriculars.

Els científics i els tecnòlegs van gaudir una estona de les instal·lacions del Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona i  van visitar el Sincrotó ALBA, a Cerdanyola del Vallès. ALBA és l’única font de llum de sincrotó que existeix a Espanya. Es tracta d’un complex d’acceleradors d’electrons que permet analitzar l’estructura atòmica de la matèria així com les seves propietats. Els alumnes van poder aplicar els seus coneixements en química i física.

I els humanístics i socials van gaudir d’un matí molt artístic a Barcelona, van començar veient Dona i ocell de Joan Miró i  el pavelló Mies van der Rohe. La part més important de la sortida va ser visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya, on van fer un recorregut de les diferents obres que formen part del temari de l’assignatura d’Història de l’Art.

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *