Els alumnes de segon d’Integració Social inicien la participació en els diversos projectes a través de l’aprenentatge-servei

Els alumnes de segon d’Integració Social inicien la participació en els diversos projectes a través de l’aprenentatge-servei

Aquesta tercera setmana d’octubre s’han iniciat les tasques de formació, fora de l’aula, dels alumnes de 2n curs d’Integració Social.

Cada dimecres, de 16.00 a 18.00h els alumnes col·laboraran en diverses entitats per aprendre en què consisteix la seva feina i conèixer de ben a prop algunes de les característiques de la feina per a la qual estan estudiant. Els alumnes sempre estan acompanyats de professionals del sector: terapeutes, dinamitzadors culturals, educadors socials, voluntaris.. i els llocs on aquest any desenvoluparan la seva feina són la Residència d’Avis, el Raig i el projecte Xalar de l’Ajuntament de Navàs, Caritas Navàs i el SSIB (Servei socioeducatiu itinerant del Berguedà).

Si en voleu llegir tota la informació podeu anar a l’enllaç de la notícia, http://integracio-social-edn.blogspot.com.es/2015/10/els-alumnes-de-segon-dintegracio-social.html, que es troba penjat en el blog d’Integració Social d’aquesta mateixa pàgina web.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *