Lluís Companys

Lluís Companys

El passat dijous, 22 d’octubre, els nostres alumnes de 4t d’ESO, van anar a visitar l’exposició Per Catalunya! Vida i mort de Lluís Companys , a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans de Barcelona.

Amb aquesta exposició la Societat Catalana de Pedagogia, el Consell Comarcal de l’Urgell i Memorial Democràtic (Generalitat de Catalunya) han volgut commemorar els 75 anys de l’afusellament del President de la Generalitat.

Durant la visita els alumnes van conèixer els orígens familiars, la joventut, la vida familiar i laboral… Però, per sobre de tot, la seva tasca com una de les principals figures polítiques de la Segona República i la Guerra Civil, l’exili i el trist final del seva vida en mans de les autoritats franquistes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *