Comença un nou servei a l’EDN. El Raig s’acosta a l’escola.

Comença un nou servei a l’EDN. El Raig s’acosta a l’escola.

Dimecres dia 4 de novembre començarà un nou servei a l’EDN. Es tracta d’un servei que realitzarà l’Eric Grau, el dinamitzador de l’Ajuntament de Navàs, i que prèviament ha vingut a  l’escola, curs per curs, a explicar-ho.

El dinamitzador donarà explicacions i propaganda dels diferents actes, cursets, xerrades, etc. que s’organitzen des de l’Ajumtament i de cara al nostre jovent. La idea del programa és apropar-se als joves perquè sigui més fàcil poder orientar-los, sensibilitzar i ajudar en diferents aspectes del seu interès o problemàtiques que els puguin afectar.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *