Visita AMPANS i projecte MOLTACTE

Visita AMPANS i projecte MOLTACTE

El dimarts 3 de novembre els nostres alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social van visitar AMPANS i el projecte Moltacte. En la visita a AMPANS van veure els Centres Ocupacionals La Llum, on en Juanjo, una de les persones que hi treballen, ens va fer d’amfitrió i ens va explicar què fan, per a què ho fan, com s’organitzen, què els hi suposa en primera persona,… I la Glòria Gallés, de RRHH de la fundació, el va passar una presentació i vídeos per situar globalment sobre el projecte AMPANS. Finalment van visitar el Centre Especial de Treball del Garden.

Després van visitar el projecte Moltacte, on Ana Artazcoz (cofundadora i treballadora del projecte) els va situar respecte a la creació, desplegament, objectius,… de Moltacte. Va fer èmfasi especial a l’objectiu general de basar el projecte en valors socials que puguin provocar canvis, no només en els treballadors de Moltacte, sinó també a les empreses amb qui treballen. La idea primordial que va generar Moltacte va ser i és la inserció sociolaboral de persones que han patit i/o pateixen malalties mentals severes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *