Dijous 12 de novembre: ESPAI DE TROBADA FAMÍLIA-ESCOLA “DEL QUÈ NO ES PARLA A CASA”

Dijous 12 de novembre: ESPAI DE TROBADA FAMÍLIA-ESCOLA “DEL QUÈ NO ES PARLA A CASA”

El proper dijous dia 12 de novembre a la Sala d’Actes de l’EDN es crearà un espai de trobada per a famílies que tenen fills adolescents, i que és coordinat per Educaweb, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

L’objectiu de la trobada és donar estratègies i recursos als pares i a les mares per treballar aspectes que influeixen en l’educació dels seus fills i filles, especialment els que afecten a la convivència i a les relacions personals. Enfortir el desenvolupament psicològic i emocional dins la família i sobretot crear un espai de trobada, d’informació, d’aprenentatge i d’intercanvi d’experiències.

Hi ha temes recurrents que són sovint temes de conversa en moltes famílies ( estudis, política, moda, viatge…) que no surten mai en d’altres famílies. De què costa parlar a casa? S’abordarà el tema d’allò que no es parla mai a casa, per descobrir els propis tabús, que poden anar més enllà de les drogues o la sexualitat.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *