L’EDN solidària: Donació de sang

L’EDN solidària: Donació de sang

Dimarts hi va haver a l’EDN una nova jornada de donació de sang.

Els alumnes majors de 18 anys, per tant, els alumnes pertanyents als CFGM i CFGS van poder fer aquest acte solidari. Prèviament, el dilluns a la tarda, se’ls havia fet una xerrada informativa per conscienciar de la importància de donar sang en la nostra societat.

Des del banc de sang ens feliciten per les 58 donacions del passat dimarts 10/11/15 a l’EDN. Aquestes donacions suposen un percentatge elevat dels alumnes i professors possibles donants.  A més a més,  22 de les donacions van ser de persones que donaven sang per primera vegada.

 

 

 

 

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *