L’empresa HAAS aposta per la formació pràctica de l’EDN

L’empresa HAAS aposta per la formació pràctica de l’EDN

El passat dimecres dia 11 de novembre l’EDN va assistir a l’acte d’entrega de beques que la multinacional HAAS destina a tres centres de Catalunya amb la finalitat d’incentivar la Formació professional i fer palesa la necessitat que empresa i centres educatius es vinculin i coordinin per tal de millorar la qualitat de la formació professional i fer front comú als nous reptes de la societat.

De tots els centres presentats, l’EDN va ser un dels tres escollits per HAAS per entendre que des de l’escola s’està apostant no tan sols per la qualitat de la formació acadèmica i professional dels nostres alumnes de Cicles Formatius, sinó també per la capacitat del centre de formar alumnes amb perfils professionals capaços d’afrontar els canvis que des del mercat laboral se’ns demanda. L’especialització, la polivalència, l’emprenedoria, la creativitat, l’autonomia, la versatilitat, l’esforç, la implicació,el treball en equip… són valors que empreses com HAAS valoren i prioritzen en la selecció dels seus treballadors i és tots aqusests a l’EDN hi són ben presents i es transmeten amb la tasca diària entre formadors i alumnes.

Des de l’EDN volem agrair a HAAS, a banda de l’aportació econòmica feta al centre, el fet que entengui que els centres de Formació Professional no podem anar deslligats de les necessitats del teixit empresarial o del sector serveis i que anant junts podem contribuir a un futur millor: més competitiu, més eficaç i més sostenible del nostre país.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *