25 de novembre: dia contra la violència de gènere

25 de novembre: dia contra la violència de gènere

Aquest és el dia internacional de la violència de gènere, i l’EDN se suma a la iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Navàs per commemorar aquest dia, fer memòria de les víctimes d’aquest any i conscienciar als nostres alumnes de la necessitat d’eradicar qualsevol tipus de violència.

Al matí hi ha hagut la lectura d’un manifest en contra de la violència i s’han encès 63 espelmes, una per cada una de les víctimes d’aquest any(4 d’elles infants). Els alumnes han escoltat la lectura del manifest per part de la directora del centre i després han portat una espelma perquè aquesta mica de llum pugui il·luminar cadascuna de les víctimes, en el nostre petit, però sentit homenatge.

A la tarda, des d’Educació Social s’ha fet un treball més a fons: una xerrada amb testimonis de violència; el visionat de la pel·lícula “Te doy mis ojos” i finalment  la revisió del film, la lectura del manifest i un mural en contra de qualsevol tipus de violència.

Esperem que aquests petits actes serveixin d’homenatge a les víctimes i de conscienciació als nostres alumnes.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *