Sortida CFGS d’Educació Infantil

Sortida CFGS d’Educació Infantil

img290El dimecres, dia 18 de novembre, els alumnes de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil van visitar diversos projectes vinculats a la didàctica i els PEC. Van visitar l’Escola Bresol l’Estel de Puig-reig, l’Escola Bressol el Pit-Roig d’Olvan i la Ludoteca La Timba de Bagà.

El nexe entre tots els projectes és que en tots ells hi treballa exalumnes d’aquest cicle com l’Anna Báez a Puig-reig, la Joana Flores i la Glòria Cózar a Olvan i la Lurdes Mas a Bagà. A més en tots els projectes ens van atendre les persones que han estat des de l’origen dels projecte, Alícia a Puig-reig, Joana F. a Olvan i Lurdes Mas a Bagà.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *