Visita als serveis de salut mental

Visita als serveis de salut mental

El passat dijous, 19 de novembre, el grup de 1r del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social va visitar la residència La Sardana, a Manresa, per a persones que han patit o pateixen malalties severes i que necessiten un lloc per viure adequat a les seves necessitats.  Aquest servei és del grup Mutuam i comparteix espai amb la residència assistida per a gent gran, Mutuam Manresa, al barri de Les Escodines.

També van visitar el Projecte Mosaic, un programa social que pretén assegurar una

assistència integral i de qualitat a les persones que pateixen problemes de salut mental i/o addicions de la Catalunya Central.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *