Trobada de delegats a Navarcles

Trobada de delegats a Navarcles

Dijous 26 de novembre, els delegats i delegades de les escoles del Bages es van reunir a l’auditori de Navarcles, on els professors i estudiants del Cicle d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Guillem Catà de Manresa van donar-los la benvinguda.
En Joan Morros, que va ser un dels primers i principals promotors d’aquesta trobada, va fer una xerrada per repassar els 30 anys d’història d’aquestes trobades.
Després d’aquesta presentació els delegats es van reunir en petits grups formats per delegats de diferents centres i dos o tres estudiants del cicle, que van ser els encarregats de dinamitzar la reunió. L’objectiu d’aquestes agrupacions d’estudiants era fer alguns jocs i dinàmiques de presentació i després debatre la funció dels delegats en els centres escolars.
Més tard també hi va haver temps per esmorzar una mica i així aprofundir relacions d’una forma més informal..
El matí es va acabar amb la posada en comú del que havien estat parlant en els diferents grups. Un representant de cada grup va exposar a alumnes i professors les funcions que,  segons el que ells havien decidit, havia de dur a terme un delegat o delegada.
La cloenda final va anar a càrrec d’Èlia Tortolero, consellera de l’Àrea d’Educació, Cultura, Joventut i Esports del Consell Comarcal del Bages i d’Antoni Reig, director general de Joventut.
La valoració de la trobada per part dels nostres alumnes va ser molt positiva.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *