la pilar garriga a l’edn

la pilar garriga a l’edn

El passat, dijous 3 de desembre, ens va visitar l’escriptora Pilar Garriga i Anguera, autora d’Un estiu al Priorat (2014), llibre que han llegit els alumnes de 1r d’ESO. A part d’aquest llibre, també ha escrit d’ Un estiu a Tacugama (2009),Un estiu a Borneo(2003) i L’home del bosc (2005).

El llibre Un estiu al Priorat em va agradar molt, i la veritat jo el recomanaria per un altre curs. No m’esperava que l’autora, la Pilar Garriga, ens vingués a fer una xerrada, perquè normalment no vénen a parlar del seu llibre a escoles. La xerrada va ser molt interessant, i vaig descobrir moltes coses, com que els personatges estan inspirats en gent real. També van ser molt interessants les respostes a les nostres preguntes, com on escrivia, com s’inspirava i les editorials que li havien publicat els llibres. També ens va explicar què eren la foto i el poema que hi havia al final del llibre. Sobretot em va agradar molt descobrir que la seva germana treballava en un refugi per a orangutans, igual que la Rosa en el llibre. La Pilar es va explicar molt bé i sempre estava disposada a respondre les preguntes que li volguéssim fer, fet que em va agradar molt. I també va estar molt bé que es prengués la molèstia de signar-nos els llibres un a un, ja que som molts alumnes.

 

Laura Paz Griera, alumna de 1r d’ESO C

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *