Activitats de Nadal a l’EDN

Activitats de Nadal a l’EDN

Durant els últims dies lectius de l’any 2015, l’activitat a l’EDN és contundent. Des de tots els cursos i especialitzats s’organitzen activitats destinades a fomentar l’esperit nadalenc, solidari i festiu d’aquestes dates.

Si aquests dies heu vingut a l’EDN, ja haureu vist que gràcies a les alumnes del CFGS d’Educació Infantil el tenim ben guarnit (si no és així, també us passem unes fotos perquè ho pugueu veure). Volem agrair especialment l’arbre totalment personalitzat que ens ha fet la Montse Cirera, una alumna d’aquest curs.

Les activitats, però no s’acaben aquí:

  • Dimarts 15 de desembre: Dinar de Nadal de la branca d’Integració Social i preparació de nadales.
  • Dimecres 16 de desembre: cantada de nadales a la Residència d’Avis de Navàs amb els alumnes de CFGS d’Integració Social.
  • Diumenge 20 de desembre: Pastorets dels alumnes de 4t d’ESO al Casal Sant Genís per recollir diners per al seu viatge a les Canàries.
  • Dilluns 21 de desembre: Mercat solidari. Venda solidària de roba que tinguem a casa i que no fem servir, al preu simbòlic de 2 euros la peça. La roba que sobri i els diners recollits es portaran a Caritas Navàs. Després hi haurà la torronada i entrega de notes.
  • Dimarts 22 de desembre: activitats de Nadal per als alumnes d’ESO i Batxillerat: reflexió nadalenca, activitat solidària, torronada per esmorzar, cantada de nadales i entrega de notes.

Ja veieu que tenim uns dies ben complerts. La setmana que ve us penjarem les fotos corresponents.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *