Juga al Nadal amb l’EDN

Juga al Nadal amb l’EDN

Els alumnes de 2n del  CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions WEB han fet un joc de Nadal que consisteix a fer arribar un dels tres reis mags a un rètol on hi ha escrita una paraula. És aquí on han de posar en pràctica la seva ortografia, si volen arribar a un bon rànquing. En aquest moment cal escriure ràpidament i sense fer errors la paraula que apareix al cartell. Aquest procés es repeteix fins a esgotar el temps.

La puntuació que s’aconsegueixi es va decidir que fossin metres i en acabar el joc aquests metres s’assignen al rei amb que s’ha jugat a un marcador global, d’aquesta manera veiem quin és el rei preferit dels participants i es fan avançar fins arribar a la població de tots els nens i nenes.

Després d’una pluja d’idees entre els alumnes del cicle per tal que el joc servís, per una banda per a ells per practicar coneixements, i per l’altra, per als jugadors, que fos lúdic i educatiu, els estudiatns van decidir dissenyar i implementar la idea.

Van fer diverses proves i corregir alguns errors, fins que el dijous 17 de desembre a les 21.00h es va fer públic. En 12 hores es van jugar  200 partides,però un dels objectius que com a estudiants s’han fixat és aconseguir que hi juguin 2000 persones diferents durant el període de Nadal.

El joc s’esperava que fos més simple, però les ganes dels alumnes ha fet que s’afegissin més funcionalitats i s’hagi intentat que també es pugui jugar amb mòbil o tablet.
La feina per als alumnes no acaba aquí, ara cal mirar que no intentin manipular el joc i mantenir les dades correctes.

Esperem aconseguir l’objectiu de 2000 jugadors únics, ens ajudeu?

www.edn.cat/nadal

 

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *