Estrena del documental “Puzzle” ( sobre experiències d’amputació) a la Catalunya Central

Estrena del documental “Puzzle” ( sobre experiències d’amputació) a la Catalunya Central

Des del grup de CFGS d’Integració Social ens conviden a la projecció de la pel·lícula PUZZLE.

El proper dilluns 18 de gener a les 16:00 hores
Sala d’actes de l’EDN, Navàs.

Aquesta és l’explicació de l’argument: Un grup de persones d’Amputats Sant Jordi forma l’equip audiovisual del documental. L’experiència de l’amputació és el fil conductor d’aquesta història, que s’explica en primera persona, per les mateixes protagonistes. Es tracta d’una peça que obliga a replantejar-se els valors i la manera que tenim d’ afrontar la realitat. Fresca, profunda i directa, aquesta és una història que ensorra la discapacitat i fa una oda a la força davant la vida.

Share this post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *